Norica Nicolai: Şansele ca România să obţină funcţia de secretar general NATO sunt mici şi simbolice

Postat la 30 aprilie 2013 18 afişări

Europarlamentarul Norica Nicolai, vicepreşedinte executiv al PNL, a declarat că şansele ca România să obţină funcţia de secretar general al NATO sunt "mai degrabă mici şi simbolice", ea precizând că ţara noastra ar putea dobândi funcţia de secretar general adjunct al Alianţei.

Norica Nicolai: Şansele ca România să obţină funcţia de secretar general NATO sunt mici şi simbolice

 "Şansele sunt mai degrabă mici şi simbolice. E prima oară când discutăm despre această oportunitate, dar cred că pentru actualul mandat va fi dificil să promovăm un român la conducerea NATO Mi-e greu să cred că România va avea şanse în actuala conjunctură, când NATO stă în câteva ţări foarte puternice", a afirmat marţi Nicolai la RFI.

Ea a arătat că există o propunere pentru ca un român să ocupe funcţia de secretar general adjunct, însă aceasta nu ar fi de acceptat ca fost şef de stat pentru preşedintele Traian Băsescu, despre care în presă s-a speculat că ar putea fi propunerea României pentru funcţia de secretar general.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/norica-nicolai-sansele-ca-romania-sa-obtina-functia-de-secretar-general-nato-sunt-mici-si-simbolice-10822998
10822998
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.