Norica Nicolai: Băsescu nu are competenţe constituţionale să emită judecăţi de valoare faţă de PDL

Postat la 15 februarie 2013 24 afişări

Vicepreşedintele PNL Norica Nicolai a declarat vineri că preşedintele Traian Băsescu nu are "competenţe constituţionale" să emită judecăţi de valoare în cazul PDL, partid care l-a susţinut să obţină două mandate la Palatul Cotroceni.

Nicolai a fost întrebată cum vede ieşirea publică a şefului statului şi raportările acestuia faţă de PDL.

"După părerea mea, chiar dacă este partidul de suflet al domnului preşedinte, cu siguranţă competenţele constituţionale nu îi permit să emite judecăţi de valoare în public cu privire la calitatea unor oameni din partidele politice. O poate face în privat, o putea face în discuţiile cu acel partid, însă nu trebuie să uite preşedintele Traian Băsescu că această clasă politică - aşa cum este ea, pusă la îndoială din punct de vedere al calităţii umane - a fost o clasă politică votată de români. Ca atare, cred că este cel puţin dezagreabil pentru PDL ca preşedintele să eticheteze un partid ca fiind un partid în care mediocritatea îşi face loc. Acest partid de mediocritate l-a făcut pe domnia sa preşedinte şi acest partid l-a susţinut în al doilea mandat la Cotroceni", declarat Nicolai.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Norica Nicolai,
Băsescu,
competenţe
/actualitate/norica-nicolai-basescu-nu-are-competente-constitutionale-sa-emita-judecati-de-valoare-fata-de-pdl-10564466
10564466
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.