Nokia a înregistrat în trimestrul trei, pierderi de 68 mil. euro, mai mici decât anticipau analiştii

Postat la 20 octombrie 2011 15 afişări

Grupul Nokia a raportat o pierdere mai mică decât aşteptările analiştilor pentru trimestrul al treilea, de 68 milioane euro, şi a anunţat că se aşteaptă ca divizia de telefoane mobile să fie profitabilă în trimestrul al patrulea, transmite Bloomberg.

Acţiunile producătorului finlandez de telefoane au crescut cu până la 9,3% pe bursa de la Helsinki în urma publicării rezultatelor.

Analiştii consultaţi de Bloomberg anticipau un rezultat negativ de 229 milioane de euro pentru trimestrul al treilea.

Vânzările au scăzut cu 13% în intervalul analizat, la 9 miliarde de euro, în timp ce numărul de telefoane livrate a coborât cu 3%, la 106,6 milioane de unităţi, dar s-a situat peste aşteptările de 93,6 milioane de unităţi, scrie Mediafax.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Nokia,
pierderi,
trimestrul al treilea
/actualitate/nokia-a-inregistrat-in-trimestrul-trei-pierderi-de-68-mil-euro-mai-mici-decat-anticipau-analistii-8886101
8886101
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.