Noile telefoane pliabile Samsung Galaxy Fold, criticate după ce ecranele cedează în urma utilizării normale

Postat la 19 aprilie 2019 333 afişări

Ecranul noului telefon al companiei Samsung, Galaxy Fold, care se pliază, a picat nenumărate teste de utilizare, în doar câteva zile, provocând îngrijorări despre durabilitatea dispozitivului în valoare de 1.800 de dolari, transmite The Guardian.

Noile telefoane pliabile Samsung Galaxy Fold, criticate după ce ecranele cedează în urma utilizării normale

Compania a distribuit luni telefoanele Galaxy Fold către mai multe publicaţii din Statele Unite, înainte de lansarea oficială programată pentru data de 26 aprilie. Dar, în decurs de numai două zile, testerii s-au plâns de faptul că ecranul flexibil al telefonului s-a defectat în urma utilizării normale.

Spre deosebire de telefoanele tradiţionale, care au ecranul acoperit cu sticlă de protecţie, telefonul Galaxy Fold beneficiază de un strat flexibil din plastic, care poate fi înlocuit de Samsung în cazul unor potenţiale zgârieturi, fără a înlocui întregul display.

Unele dintre dispozitive au cedat pentru că jurnaliştii care le testau au înlăturat stratul crucial, compromiţând astfel componentele sensibile ale ecranului. Cu toate acestea, numeroase alte telefoane au suferit defecţiuni în urma utilizării normale.

Todd Haselton, jurnalist la postul american CNBC, care nu îndepărtat stratul de pe ecranul telefonului, susţine că jumătate din ecranul Galaxy Fold s-a defectat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
utilizare,
samsung,
telefoane,
normal,
cedare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.