Noi VIOLENŢE LA KIEV: Cel puţin un mort şi zece răniţi în noile violenţe. Parlamentul este EVACUAT. 20 de poliţişti au fost răniţi

Postat la 20 februarie 2014 37 afişări

Violenţele s-au reluat joi la Kiev, unde un fum dens a invadat Piaţa Independenţei, în timp ce apeluri la consolidarea baricadelor se aud peste tot. Protestatarii au determinat forţele de securitate să se retragă din Piaţa Independenţei, în timp ce poliţia susţine că 20 dintre agenţii săi au fost răniţi. Bilanţul violenţelor a ajuns la 28 de morţi şi 287 de persoane spitalizate, a anunţat Ministerul ucrainean al Sănătăţii.

Noi VIOLENŢE LA KIEV: Cel puţin un mort şi zece răniţi în noile violenţe. Parlamentul este EVACUAT. 20 de poliţişti au fost răniţi

 UPDATE 10:39 - Cel puţin un mort şi zece răniţi în noile violenţe

Cel puţin un manifestant a fost ucis alţi zece au fost răniţi, în urma violenţelor care s-au reluat joi dimineaţa la Kiev, a constatat un jurnalist al AFP.

Victima şi răniţii au fost împuşcaţi, dar nu se ştie dacă au fost gloanţe de cauciuc sau muniţie de război. Anterior, sute de manifestanţi au atacat şi respins un cordon al poliţiei în Maidan, Piaţa Independenţei din Kiev.

UPDATE 10:20 - Parlamentul este evacuat

Protestatarii au ajuns la clădirea Rada, care găzduieşte Parlamentul Ucrainei, iar poliţia a fost nevoită să se retragă în parcul Mariinsky din apropiere. Parlamentul este evacuat de urgenţă, scrie Russia Today.

"A fost declarată evacuare de urgenţă", le-a spus parlamentarul Volodimir Litvin jurnaliştilor, în timp ce părăsea clădirea, joi dimineaţa, relatează Interfax Ucraina, în pagina electronică.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/noi-violente-la-kiev-cel-putin-un-mort-si-zece-raniti-in-noile-violente-parlamentul-este-evacuat-20-de-politisti-au-fost-raniti-12119875
12119875
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.