Noi probleme pentru un mare lanţ de magazine. Urmează să închidă peste 60 de unităţi, cu 20 mai multe decât plănuia la începutul anului

Autor: Andra Stroe Postat la 07 octombrie 2019 917 afişări

Noi probleme pentru un mare lanţ de magazine. Urmează să închidă peste 60 de unităţi, cu 20 mai multe decât plănuia la începutul anului

Retailerul de bunuri de uz casnic din New Jersey, care operează şi buybuy Baby, Harmon Face Values şi World Market, spune că va închide 60 de magazine în anul fiscal curent în întreaga companie, în creştere cu 20 de unităţi, în raport cu 40 de magazine, câte avea în plan pentru închidere în luna aprilie, scriu cei de la USA Today.

Majoritatea închiderilor sunt aşteptate după sezonul cumpărăturilor de sărbărori, la începutul anului 2020, au declarat oficialii companiei, al cărei an fiscal se încheie de obicei la începutul lunii martie.

40 dintre magazinele care se vor închide vor fi magazinele Bed Bath & Beyond, iar 20 vor însuma alte branduri ale companiei, a declarat CEO-ul interimar Mary Winston. „Prin această acţiune, creştem rentabilitatea portofoliului rămas şi credem că unităţile pe care le vom păstra deschise vor beneficia de accentul reînnoit pe trafic şi eficienţă operaţională”, a spus Winston, adăugând că „optimizarea flotei” va „crea un echilibru mai bun între prezenţa fizică şi digitală pe pieţele pe care le deservim. "

La sfârşitul lunii august, compania avea 1.534 de magazine, incluzând 993 de magazine Bed Bath & Beyond la nivel naţional şi în Canada, 277 de magazine sub numele de Market World, Cost Plus Market World sau Cost Plus, 126 de magazine buybuy Baby, 81 de magazine Christmas Tree Shops, Christmas Tree Shops andThat! Şi andThat!, şi 55 de magazine sub denumirile Harmon, Harmon Face Values sau Face Values.

Winston a spus că există planuri de renegociere a tuturor contractelor de închiriere şi a spus că „stocuri în valoare de 350 milioane de dolari vor fi eliminate din magazine înainte de sezonul de vacanţă din 2019”.

Potrivit firmei de cercetare de marketing global Coresight Research, în întregul sector de vânzare cu amănuntul, aproape 8.600 de închideri de magazine au fost anunţate în acest an, faţă de aproximativ 5.900 de închideri în 2018.

Se preconizează că vânzarea şi lichidarea altor mărci trebuie să continue. Coresight estimează că închiderile ar putea afecta până la 12.000 de magazine până la sfârşitul anului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazine,
inchidere,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.