Noi nume, vehiculate pentru Guvern.Liviu Dragnea: Ne va lua ''o oră-două'' să facem structura

Postat la 21 decembrie 2016 174 afişări

Noi nume, vehiculate pentru Guvern.Liviu Dragnea: Ne va lua ''o oră-două'' să facem structura

PSD şi ALDE au intrat miercuri, după anunţul public privind propunerea ca Sevil Shhaideh să fie desemnată premier, pe ultima sută de metri în ceea ce priveşte negocierile interne pentru portofoliile viitorului Cabinet, în ecuaţie apărând nume noi, dar şi permutări între ministere.

Faptul că negocierile în interiorul PSD şi ALDE sunt în toi a fost confirmat şi de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, care a arătat că structura şi componenţa viiitorului Cabinet vor fi anunţate într-o oră sau două după desemnarea ca premier a lui Sevil Shhaideh, de către preşedintele Iohannis.

''Nu, încă nu putem spune <habemus>. Când vom avea propunerea acceptată în mod oficial de preşedintele Iohannis, imediat, imediat ne vom întâlni şi vom stabili structura Guvernului şi componenţa politică a Guvernului, ceea ce ne va lua o oră-două'', le-a spus Dragnea jurnaliştilor după semnarea protocolului cu UDMR.

Deocamdată, potrivit celor mai recente negocieri, sunt vehiculate următoarele nume:

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.