Noi măsuri urmează să intre în vigoare: Restaurantele pot funcţiona cu activitate permisă până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului

Autor: Robert Manea Postat la 22 octombrie 2021 48 afişări

Noi măsuri urmează să intre în vigoare: Restaurantele pot funcţiona cu activitate permisă până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a propus, vineri, ca restaurantele, cafenelele, ş.a.m.d. pot funcţiona cu activitate permisă până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului, în intervalul orar 05.00-21.00.

Activitatea în baruri, cluburi şi discoteci este interzisă pentru o perioadă de 30 zile, precum şi organizarea şi desfăşurarea evenimentelor private (nunţi, botezuri, mese festive etc.), a concertelor şi spectacolelor.

Accesul la toate activităţile şi evenimentele organizate în perioada de 30 de zile conform hotărârii CNSU va fi permis doar persoanelor vaccinate sau trecute prin boală.

 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
activitate,
capacitate,
functionare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.