Noi măsuri de relaxare de la 1 iunie. Ce a declarat Raed Arafat despre deschiderea mall-urilor

Postat la 28 mai 2020 460 afişări

Noi măsuri de relaxare de la 1 iunie. Ce a declarat Raed Arafat despre deschiderea mall-urilor

Şeful DSP, Raed Arafat, a declarat că momentan situaţia din Romania nu este prefect rezolvată, chiar dacă numărul cazurilor este unul stabil.

Raed Arafat precizează că vor fi luate măsuri suplimentare de relaxare de la 1-2 iunie. Despre mall-uri, şeful DSP a spus că este puţin probabil ca acestea să se deschidă de la 1 iunie.

„Numărul cazurilor este unul stabil, însă situaţia din România nu este perfect rezolvată, fiind nevoie de mai mult timp până va exista certitudinea că situaţia este sub control. Numărul cazurilor este stabil - per ansamblu suntem într-o scădere, dacă luăm procentul cazurilor pozitive comparativ cu numărul testelor, dar situaţia nu este perfect rezolvată. Mai este timp care trebuie să treacă până avem certitudinea că situaţia este într-adevăr sub control”, a declarat Raed Arafat, potrivit Antena 3.

Raed Arafat a spus că „vor fi măsuri suplimentare de relaxare care vor fi luate de la 1-2 iunie”, însă rămâne de văzut care vor acestea, în şedinţa de joi, de la Palatul Cotroceni

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
raed arafat,
declaratie,
masuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.