Noi înregistrări controversate cu ”Profu’ online”: Certat de un tânăr influencer, Cumpănaşu îşi pierde cumpătul: „Bă, animalule, nesimţitu’ dracu’!”

Postat la 06 ianuarie 2021 186 afişări

Noi înregistrări controversate cu ”Profu’ online”: Certat de un tânăr influencer, Cumpănaşu îşi pierde cumpătul: „Bă, animalule, nesimţitu’ dracu’!”

Alexandru Cumpănaşu, zis ”Proful online” pe reţeaua socială Tik-Tok, acolo unde a strâns sute de mii de urmăritori, cei mai mulţi dintre aceştia fiind elevi,  a avut un discurs acid cu jigniri la adresa unui  tânăr influencer. Aceta i-a cerut socoteală lui Cumpănaşu, pe care îl acuză că profită de naivitatea elevilor.

Cumpănaşu, jigniri la adresa unui tânăr influencer

Cumpănaşu şi-a ieşit din minţi imediat ce tânărul respectiv l-a numit un bărbat de 50 de ani. Chiar dacă a rectifiat şi a zis 40 de ani, Alexandru Cumpănaşu a replicat: ”Băi animalule, am 39 de ani, nesimţitul dracului”. Tânărul a recunoscut că nu ştie detalii din viaţa personală a lui Cumpănaşu şi nici nu-l interesează aceste aspecte. ”Ceea ce mă interesează pe mine este faptul că vă bateţi joc de nişte copii care îşi pun speranţa în cineva care să vină şi să schimbe ceva”, a spus tânărul.

Controversele din jurul lui Cumpănaşu

Alexandru Cumpănaşu a reapărut în spaţiul public odată cu crimele oribile de la Caracal. Nepoata sa, Alexandra Măceşanu, a fost una dintre victimele lui Gheorghe Dincă, iar Cumpănaşu a apărut peste tot ca reprezent al familiei acesteia. Iniţial a anunţat că nu va candida la alegerile prezidenţiale, pentru ca după nicio o lună, să se răzgândească.De-a lungul timpului, presa a scris despre contractele pe care ONG-ul său le-a avut cu diverse instituţii ale statului.

Alexandru Cumpănaşu, prima reacţie în scandalul Tik Tok: „Poate că în unele dintre filmuleţe m-am lăsat dus de val şi am avut o abordare nepotrivită”

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cearta,
inregistrari,
online,
pierdere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.