Ninge în România! În ce zone s-a depus primul strat de zăpadă

Autor: Andreea Tobias Postat la 16 octombrie 2023 398 afişări

Ninge în România! În ce zone s-a depus primul strat de zăpadă

Prima zăpadă pe Transfăgărăşan. Drumarii spun că luni au deszăpezit deja la Bâlea. Stratul de zăpadă măsoară 3 centimetri pe tronsonul dintre Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă. 

Drumarii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, care acţionează pe cel mai cunoscut drum din România, pentru deszăpezire, spun că au intervenit, de dimineaţă, la Bâlea, pentru curăţarea carosabilului: https://www.facebook.com/drdpbv/videos/1329778567905805/?mibextid=zDhOQc

Stratul de zăpadă măsoară 3 centimetri pe tronsonul dintre Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă.

Drumarii spun că deocamdată nu sunt probleme de circulaţie.

„Îi rugăm pe cei care vor să circule în zonă să fie pregătiţi să conducă în condiţii de #iarnă pentru că vremea va rămâne deosebit de rece şi în următoarele zile!”, transmite DRDP Braşov.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
zăpadă,
transfăgărăşan,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.