Nicuşor Dan: Renunţăm la condica de prezenţă. Accesul angajaţilor se face pe bază de card nominal

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 31 mai 2021 42 afişări

Din 3 iunie PMB introduce sistemul de acces pe bază de card nominal pentru toţi angajaţii care lucrează în PMB, anunţă Nicuşor Dan: „Eliminăm treptat şi birocraţia, facem un pas în faţă şi renunţăm la utilizarea condicii de prezenţă, în sistem fizic, prin semnare cu pixul, la venire şi la plecare”.

Nicuşor Dan: Renunţăm la condica de prezenţă. Accesul angajaţilor se face pe bază de card nominal

Din 3 iunie Primăria Capitalei introduce sistemul de acces pe bază de card nominal pentru toţi angajaţii care lucrează în PMB.

„Interacţiunea cu cetăţenii trebuie să devină cât mai transparentă, iar problemele acestora să fie rezolvate în timp cât mai scurt. Prin implementarea acestui sistem modern şi sigur, ne dorim o monitorizare cât mai clară a activităţii care se desfăşoară în fiecare zi în cadrul instituţiei. Şi mă refer aici atât la persoanele şi tipurile de probleme pe care cetăţenii doresc să le rezolve la nivelul instituţiei, cât şi la activitatea efectivă a salariaţilor din cadrul Primăriei. Eliminăm treptat şi birocraţia, facem un pas în faţă şi renunţăm la utilizarea condicii de prezenţă, în sistem fizic, prin semnare cu pixul, la venire şi la plecare”, transmite Nicuşor Dan.

Primarul general al Capitalei apreciază că pentru majoritatea oamenilor din PMB va fi un pas binevenit, care va simplifica activitatea.

„Uşa mare a Primăriei este deschisă tuturor, atât angajaţilor, cât şi vizitatorilor, iar instituţia este pregătită să asigure tuturor un cadru cât mai sigur, mai ales în contextul pandemiei”, conchide Nicuşor Dan.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajaţi,
pmb,
nicuşor dan

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.