Nicuşor Dan: PUZ-ul Sectorului 5 a fost anulat definitiv de Curtea de Apel

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 12 iulie 2022 64 afişări

Curtea de Apel Bucureşti a anulat, printr-o decizie definitivă, şi PUZ-ul Sectorului 5, spune, marţi, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan: „Se confirmă, dacă mai era necesar, că urbanismul ultimilor ani a însemnat, în toate sectoarele Capitalei, o dezvoltare haotică şi ilegală”.

Nicuşor Dan: PUZ-ul Sectorului 5 a fost anulat definitiv de Curtea de Apel

„Ieri (luni - n.r.), în aceeaşi zi în care aduceam la cunoştinţa bucureştenilor faptul că instanţa a suspendat lucrările la două construcţii ilegale din centrul Capitalei, (edificarea unor blocuri pe spaţiul verde, în jurul unui palat vechi de 110 ani şi demolarea ilegală a unor clădiri vechi), Curtea de Apel Bucureşti a anulat, printr-o decizie definitivă, şi PUZ sector 5. Se confirmă, dacă mai era necesar, că urbanismul ultimilor ani a însemnat, în toate sectoarele Capitalei, o dezvoltare haotică şi ilegală”, scrie pe Facebook Nicuşor Dan.

El apreciază Planurile Urbanistice Zonale ca fiind „extrem de nocive pentru Bucureşti”.

„Aceste Planuri Urbanistice Zonale, extrem de nocive pentru Bucureşti, au permis distrugerea spaţiilor verzi, supraaglomerarea traficului care a dus la creşterea poluării şi au destabilizat piaţa de investiţii. Acum, din aceste cinci PUZ-uri de sector, trei sunt anulate definitiv (PUZ-urile sectoarelor 3,5 şi 6), iar celelalte două sunt suspendate (PUZ sector 2 şi 4)”, conchide Nicuşor Dan.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nicuşor dan,
puz,
sector 5

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.