Nicolae Popa va fi extradat

Postat la 06 aprilie 2011 15 afişări

Presedintele Indoneziei a semnat decretul de extradare a lui Nicolae Popa, acesta urmand sa fie predat autoritatilor romane in termen de 30 de zile, au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, surse oficiale. Ambasada Indoneziei la Bucuresti a precizat pentru MEDIAFAX, in 9 martie, ca Ministerul indonezian al Justitiei a finalizat dosarul privind extradarea lui Nicolae Popa si ca actele au fost transmise presedintelui indonezian, care sa semneze un decret in acest sens.

MAE a anuntat, la 24 februarie, ca dosarul pentru extradarea lui Nicolae Popa se afla, din 18 februarie, la Ministerul Justitiei si Drepturilor Omului din Indonezia pentru a fi finalizat.Tribunalul Bucuresti a anuntat la inceputul lunii martie ca va solicita audierea lui Nicolae Popa prin videoconferinta in procesul in care este judecat omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu.

Ministerul Justitiei informa, in 8 decembrie 2010, ca instanta indoneziana a hotarat ca se poate da curs cererii de extradare formulate de autoritatile romane privindu-l pe cetateanul roman Popa Nicolae, decizia judecatoreasca fiind definitiva.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Nicolae Popa,
extradare,
Indonezia,
ambasada
/actualitate/nicolae-popa-va-fi-extradat-8133836
8133836
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.