Nicolae Ciucă l-a numit pe Marian Neacşu secretar general al Guvernului

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 07 decembrie 2021 56 afişări

Nicolae Ciucă l-a numit marţi pe Marian Neacşu secretar general al Guvernului, cu rang de ministru. Dan Cărbunaru a fost numit secretar de stat şi purtător de cuvânt al Guvernului.

Nicolae Ciucă l-a numit pe Marian Neacşu secretar general al Guvernului

„Astăzi (marţi), 7 decembrie a.c., Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a făcut următoarele numiri în cadrul aparatului de lucru al Guvernului: Marian Neacşu, Secretar General al Guvernului, cu rang de ministru, Mircea Abrudean, şef al Cancelariei Prim-ministrului cu rang de ministru şi Cărbunaru Jean-Dănuţ, secretar de stat în cadrul Cancelariei Prim-ministrului, purtător de cuvânt al Guvernului”, anunţă Executivul.

Liderul USR, Dacian Cioloş, a criticat vineri numirea lui Marian Neacşu în funcţia de secretar general al Guvernului: „Liniştea peneliştilor se plăteşte cu funcţii pentru penali”.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a spus că îşi asumă numirea lui Marian Neascşu în postul de secretar general al guvernului.

Întrebat dacă Marian Neacşu a avut o condamnare, Ciolacu a spus: „Ca să înţelegem, domnul Neacşu n-a furat nimic, domnul Neacşu ca alţi aleşi locali a făcut parte dintr-un Consiliu de Administaţie, n-a fost plătit. (...) În acest moment, lucurile sunt foarte clare. Domnul Neacşu am înţeles că a avut o condamnare pe această incompatibilitate, pe conflict de interese, dar e depăşită juridic, domnului Neacşu nu îi apare nimic în cazier”, a mai spus preşedintele PSD.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
neacşu,
ciucă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.