Nica: Aveam informatii de la Doi s’un sfert inca din august despre tentative de fraude la alegeri

Postat la 29 septembrie 2009 44 afişări

Celebrul serviciu de informatii al Ministerului de Interne - Directia Generala de Informatii si Protectie Interna, fosta Doi s'un sfert - apare si in scandalul demiterii lui Dan Nica de la sefia MI, dupa ce aceasta structura a mai fost implicata in certurile dintre politicienii aflati la putere.

Dan Nica a declarat luni seara, la Antena 3, ca avea inca de la jumatatea lui august informatii despre tentativele de fraudare a alegerilor prezidentiale.

"Acea declaratie (despre inchirierea de autobuze pentru turism electoral, declaratie care a condus la demiterea lui Nica - n.red.) am facut-o si in coaliţie pe 15 august. De la mijlocul lui august am primit informatii de la cei care se ocupa cu culegerea acestor informatii in Ministerul de Interne despre acest lucru", a spus Nica. Desi nu a nominalizat DGIPI, era clar ca Nica se referea la acest serviciu. Intrebat de moderator daca avea informatii certe, inca din august, ca sunt închiriate autobuze pentru turismul electoral, Dan Nica a raspuns: "Bineinteles. D'aia sunt ministru la Interne si nu in alta parte".

Vezi declaratia completa a lui Dan Nica pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Nica,
DGIPI,
fraude,
alegeri,
remaniere
/actualitate/nica-aveam-informatii-de-la-doi-s-un-sfert-inca-din-august-despre-tentative-de-fraude-la-alegeri-4944212
4944212
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.