NEWS ALERT Măsura compensării cu 50 de bani a preţului la carburanţi va fi suspendată din ianuarie 2023

Postat la 28 decembrie 2022 67 afişări

NEWS ALERT  Măsura compensării cu 50 de bani a preţului la carburanţi va fi suspendată din ianuarie 2023

Măsura compensării preţului la carburanţi va fi suspendată din ianuarie 2023, însă ar putea fi aplicată din nou dacă preţurile vor depăşi puterea de cumpărare, declară premierul Nicolae Ciucă.

La ultima şedinţă de Guvern de miercuri, premierul s-a referit, printre altele, şi la completarea preţului la carburanţi.

„Dacă iniţial măsura nu părea să fie una care să producă efecte, iată, la sfârşitul anului putem să constatăm că a fost o măsură bună, preţul la carburant ajungând la un nivel de dinainte ca măsura să fi fost decisă la nivelul Guvernului şi trebuie să anunţăm că din 1 ianuarie ea nu va mai funcţiona”, a afirmat prim-ministrul.

Decizia este de suspendare, dar Guvernul este pregătit ca, în măsura în care preţurile vor avea o evoluţie care să depăşească puterea de cumpărare şi de susţinere, să fie aplicată din nou.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
carburanti,
pret,
suspendare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.