LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Nepotul lui Michael Jackson spune că Chris Rock a meritat palma primită de la Will Smith

Postat la 10 martie 2023 118 afişări

Nepotul lui Michael Jackson spune că Chris Rock a meritat palma primită de la Will Smith

Taj Jackson, care este nepotul lui Micheal, l-a acuzat pe Rock că s-a folosit de familia sa ca de un sac de box pentru cariera sa.

El s-a întrebat ce i-a făcut familia sa lui Rock pentru a justifica aceste decenii de hărţuire.

„Doar pentru că ai fost hărţuit la începutul vieţii nu-ţi oferă scuza de a-i hărţui pe alţii acum”, a spus el.

Un membru al familiei regretatului rege al muzicii pop Michael Jackson spune că Chris Rock a meritat palma primită de la Will Smith. Taj Jackson, care este nepotul lui Micheal, l-a acuzat pe Rock că s-a folosit de familia sa ca de un sac de box pentru cariera sa.

„Chris Rock a folosit familia mea ca sac de box pentru întreaga sa carieră. Cu toate acestea, ar trebui să mă simt prost pentru că a fost pălmuit şi umilit la Oscaruri”, a scris Taj pe Twitter.

El s-a întrebat ce i-a făcut familia sa lui Rock pentru a justifica aceste decenii de hărţuire şi de intimidare constantă deghizată în glume.

„Doar pentru că ai fost hărţuit la începutul vieţii nu-ţi oferă scuza de a-i hărţui pe alţii acum”, a spus el, mulţumindu-i lui Smith pentru izbucnirea sa.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rock,
michael jackson,
primire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.