Negocierile dintre Rusia şi Ucraina au fost reluate marţi

Autor: Mihai Draghici Postat la 15 martie 2022 37 afişări

Negocierile dintre Rusia şi Ucraina au fost reluate marţi

O nouă sesiune de negocieri între delegaţiile Ucrainei şi Rusiei, în scopul unui eventual acord de încetare a confruntărilor militare, a început marţi după-amiază, în format online.

"Negocierile sunt în curs. Au fost reluate consultările pe principala platformă de negociere", a declarat, prin Twitter, consilierul prezidenţial ucrainean Mihailo Podoliak, şeful delegaţiei ucrainene.

"Temele de negociere sunt probleme generale în materie de reglementare, armistiţiu, retragerea trupelor (ruse - n.red.) de pe teritoriul ţării", a precizat Mihailo Podoliak.

Negocierile ruso-ucrainene, care se derulează prin videoconferinţă, au fost întrerupte luni, din motive "tehnice". "A fost luată o pauză tehnică în negocieri până mâine. Pentru activităţi suplimentare în subgrupurile de lucru şi pentru clarificarea definiţiilor tehnice", a transmis Mihailo Podoliak luni.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rusia,
ucraina,
negocieri,
reluare,
negociere,
activitati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.