Nave de război ruse au efectuat manevre cu muniţie reală în Mediterana

Postat la 11 august 2012 8 afişări

O unitate navală interarme rusă de luptă, aflată într-o misiune de antrenament în Mediterana, a efectuat joi şi vineri exerciţii tactice cu muniţie reală, a anunţat Ministerul rus al Apărării, relatează RIA Novosti în pagina electronică de sâmbătă.

Din această unitate fac parte trei nave de asalt de tip amfibie, două fregate din clasa Neustraşimi, un distrăgotor din clasa Udaloi şi două nave de susţinere din cadrul flotelor ruse Nordică, a Balticii şi Mării Negre, scrie Ria Novosti. "În ultimele două zile (joi şi vineri), unitatea comună a efectuat exerciţii, inclusiv manevre de luptă cu artileria şi sistemele de rachete de la bord", a anunţat ministerul vineri.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
rusina,
nave,
munitie,
manevre
/actualitate/nave-de-razboi-ruse-au-efectuat-manevre-cu-munitie-reala-in-mediterana-9939948
9939948
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.