Năsui, despre site-ul de comerţ exterior: Texte de umplutură. Efectiv şi-au bătut joc

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 22 ianuarie 2021 63 afişări

Site-ul de comerţ exterior al României conţine texte de umplutură menite să existe doar în timpul construcţiei, iar ultima ofertă datează din 2012, critică ministrul Economiei, Claudiu Năsui: „Efectiv şi-au bătut joc”.

Năsui, despre site-ul de comerţ exterior: Texte de umplutură. Efectiv şi-au bătut joc

„Uitaţi cum arăta site-ul de comerţ exterior al României. Pagini întregi pe care sunt scrise texte de umplutură menite să existe doar în timpul construcţiei site-ului. Am dat click de curiozitate pe <Modalităţi de susţinere a exportului> şi iată în imagine ce text apare. Ultima ofertă de export este din 8 octombrie 2012, în contextul în care site-ul trebuia, în teorie, să arate oportunităţi de export”, scrie pe Facebook Claudiu Năsui.

Ministrul Economiei precizează că i-a rugat pe administratorii site-ului să închidă site-ul, dar i s-a spus că nu se poate pentru că e făcut într-un proiect cu bani elveţieni şi nu pot să-l închidă.

„Am cerut corpului de control să facă un raport despre cum a fost finanţat şi făcut acest <portal>. Efectiv şi-au bătut joc. Dacă aţi fi investitor şi aţi vrea să investiţi într-o ţară în care arată aşa site-ul, aţi mai investi? http://www.portaldecomert.ro/”, conchide Năsui.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
năsui,
site,
comerţ exterior

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.