N. Dan: Redeschidem două locuri de joacă şi un loc pentru practicarea sportului în Grădina Cişmigiu

Autor: Laura Buciu Postat la 25 octombrie 2023 22 afişări

Primarul Capitalei, Nicuşor dan, anunţă căde marţi sunt redeschise două locuri de joacă şi un loc pentru practicarea sportului în Grădina Cişmigiu, după finalizarea procesului de modernizare.

N. Dan: Redeschidem două locuri de joacă şi un loc pentru practicarea sportului în Grădina Cişmigiu

Potrivit primarului general, celelalte două locuri de joacă existente în parc vor fi redeschise în maxim două săptămâni.

„Aceste spaţii sunt complet modernizate, cu toate elementele înlocuite şi aduse la standardele de siguranţă ale anului 2023. Locurile de joacă sunt incluzive, au minim două elemente (leagăne, carusele, etc.) destinate copiilor cu diferite forme de dizabilităţi. Pentru modernizarea celor 40 de locuri de joacă din parcurile administrate de PMB a fost necesară demararea unei investiţii ample, având în vedere faptul acestea nu au mai fost reparate/modernizate din anul 2010, motiv pentru care au ajuns la un grad de uzură foarte mare”, spune Nicuşor Dan, pe pagina sa de Facebook.

Până în prezent, au fost modernizate 10 spaţii de joacă, iar pentru restul de 30 există o procedură de achiziţie prin Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti.

Primarul mai spune că toate locurile de joacă administrate de municipalitate vor fi complet modernizate până la sfârşitul anului viitor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
joacă,
cişmigiu,
sport

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.