Muzeul Ţăranului Român a primit certificatul de excelenţă din partea TripAdvisor: "Muzeul este foarte bine situat în preferinţele turiştilor"

Postat la 22 iulie 2013 52 afişări

Muzeul Naţional al Ţăranului Român a primit certificatul de excelenţă din partea TripAdvisor, unul dintre cele mai mari site-uri de promovare turistică, potrivit unui comunicat de presă.

Muzeul Ţăranului Român a primit certificatul de excelenţă din partea TripAdvisor: "Muzeul este foarte bine situat în preferinţele turiştilor"

 "Premiul atestă imaginea foarte bună pe care o are instituţia muzeală la nivel naţional şi internaţional şi se acordă numai pe baza opiniilor utilizatorilor TripAdvisor, ceea ce face ca distincţia să confirme că muzeul este foarte bine situat în preferinţele turiştilor", se spune în comunicatul de presă.

Cu o medie de 3.500 de turişti lunar, Muzeul Ţăranului Român s-a situat, anul trecut, printre cele mai bune destinaţii turistice, conform TripAdvisor, datorită plasării între primele 10% organizaţii afiliate la acest site, criteriu pe baza căruia se acordă certificatul de excelenţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/muzeul-taranului-roman-a-primit-certificatul-de-excelenta-din-partea-tripadvisor-muzeul-este-foarte-bine-situat-in-preferintele-turistilor-11137458
11137458
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.