Muzeul Antipa a avut încasări de peste 30.700 lei în ziua deschiderii

Postat la 18 septembrie 2011 14 afişări

Muzeul Antipa a avut încasări de peste 30.700 de lei din bilete, sâmbătă, când instituţia a fost redeschisă, potrivit unor estimări iniţiale oferite MEDIAFAX de reprezentanţii muzeului, care au precizat că această sumă include tichetele plătite cu bani cash, nu şi pe cele plătite cu carduri bancare.

Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa" din Bucureşti s-a redeschis sâmbătă, la ora 10.00, după aproape trei ani în care a fost în renovare. Zeci de persoane au format cozi la uşile de la intrarea în instituţie dinainte de ora de deschidere, pentru a vedea o expoziţie transformată total, completată cu tehnologie modernă, în care fermecătoare rămân însă tot vechile exponate. Publicul a putut intra în Muzeul Antipa sâmbătă, până la ora 19.30, ultimii vizitatori părăsind instituţia între orele 20.30 - 21.00.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
antipa,
muzeu,
deschidere,
vizitatori
/actualitate/muzeul-antipa-a-avut-incasari-de-peste-30-700-lei-in-ziua-deschiderii-8769649
8769649
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.