Mutu, depistat dopat a doua oara

Postat la 29 ianuarie 2010 10 afişări

Fiorentina a anuntat prin intermediul site-ului oficial ca substanta pentru care Adrian Mutu a fost depistat pozitiv (sibutramina) nu i-a fost administrata de medicii echipei si ca atacantul a luat-o pe cont propriu, fara sa anunte staff-ul echipei, informeaza ProSport.

Informatia e confirmata si de apropiati ai jucatorului, care sustin ca Adrian a primit medicamentul care i-ar putea incheia cariera chiar de la mama sa.

Comitetul Olimpic Italian (CONI) a anuntat, vineri, intr-un comunicat postat pe site-ul oficial, ca a dat curs solicitarii procurorului antidoping al Tribunalului National Antidoping de suspendare a atacantului echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, depistat pozitiv cu sibutramina.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
sport,
Adrian Mutu,
control
/actualitate/mutu-depistat-dopat-a-doua-oara-5457772
5457772
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.