Mutu da in judecata Ministerul Sanatatii din Romania

Postat la 01 februarie 2010 18 afişări

Adi Mutu si avocatii sai merg pe doua directii: una defensiva, pe parte sportiva, si una agresiva, indreptata pe cale civila catre cei care se fac vinovati de aparitia pe piata romaneasca a unui produs fara specificatiile obligatorii

Din start, atacantul Fiorentinei si reprezentantii sai au cazut de acord ca recunoasterea vinei si refuzul de a mai cere contraexpertiza reprezinta cea mai buna cale de aparare.

La audierile care vor urma, probabil peste doua saptamani, fotbalistul va admite ca a consumat acel medicament, dar va invoca buna credinta. Documentele pe care le va prezenta la dosar si care vor dovedi ca pe pros-pectul medicamentului nu era trecuta substanta incriminata ar trebui sa reprezinte, de asemenea, o circumstanta atenuanta.

Dincolo de asta, Paolo Rudella, seful echipei de avocati angajati de fotbalistul roman, studiaza posibilitatea de a deschide si o actiune in instantele romanesti pentru solicitarea unor despagubiri, dat fiind ca in prospectul "Capsulei de slabit" nu este specificata si sibutramina printre substantele continute.

Mai multe despre actionarea in judecata a Ministerului Sanatatii pe www.prosport.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mutu-da-in-judecata-ministerul-sanatatii-din-romania-5464539
5464539
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.