LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Mutare surpriză: Prima bancă din România care măreşte dobânda la depozitele la lei. Cât vor primi de acum românii care îşi ţin banii la bancă

Postat la 12 martie 2019 8434 afişări

CEC Bank acordă un bonus de dobândă de 0,10 pp la depozitele în lei pentru persoane fizice şi juridice, cu rata fixă a dobânzii, constituite prin intermediul Internet Banking, Mobile Banking şi Phone Banking.

Mutare surpriză: Prima bancă din România care măreşte dobânda la depozitele la lei. Cât vor primi de acum românii care îşi ţin banii la bancă

"Prin acest demers ne dorim să impulsionăm migrarea clienţilor către mediul digital, un mediu care asigură o experienţă imbunatatita, în condiţii de siguranţă şi rapiditate a operaţiunilor bancare la distanţă, graţie celor mai noi şi moderne tehnologii implementate de bancă", a declarat  Laurenţiu Mitrache, director general - preşedinte al Comitetului de Direcţie al CEC Bank.

Astfel, depozitele la termen cu rată fixă a dobânzii, în lei, pentru persoane fizice, au dobânzi de până la 4,10%, constituite la termen pe 36 luni şi de până  la 2,10% în cazul persoanelor juridice, constituite la termen pe 12 luni. Sumele sunt garantate, conform legii, de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar.

 

CEC Bank, instituţie controlată de stat prin intermediul Ministerului Finanţelor, se plasa în 2017 pe locul 7 în topul celor mai mari bănci de pe piaţa locală cu active de 31,7 mld. lei şi o cotă de piaţă de 7,4%.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cec,
cec bank,
mediu,
internet banking,
clienti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.