Barul româncei care a înfruntat Mafia, vizitat de premierul Italiei: ”Vreau să-i fac publicitate”

Postat la 12 martie 2019 1260 afişări

Premierul Italiei, Giuseppe Conte, a vizitat luni barul româncei care a avut curajul să-i înfrunte pe membrii unui clan Mafiot, care a fost decorată săptămâna trecută de preşedintele republicii cu cea mai înaltă distincţie civilă.

Barul româncei care a înfruntat Mafia, vizitat de premierul Italiei: ”Vreau să-i fac publicitate”

Premierul Conte le-a spus jurnaliştilor că a vizitat ”Roxy Bar” pentru că vrea să facă publicitate locului şi să ajute la dezvoltarea afacerii, relatează Il Messagerro.

”De ce această vizită neaşteptată? Nu am venit din solidaritate, pentru statul a arătat deja asta. Preşedintele Matarella i-a decorat deja pe aceştia oameni, proprietarii barului sunt Cavaleri ai Republicii. Eu am venit să testez cafeaua şi pot să vă spun că este foarte bună. Şi am venit să le fac publicitate, pentru că, după ce se sting reflectoarele, se uită, nimeni nu-şi mai aminteşte ce s-a întâmplat”, a declarat Giuseppe Conte.

 

Roxana Roman, proprietara Roxy Bar din Romanina, care în luna aprilie 2018 a avut curajul să-i înfrunte pe membrii clanului Casamonica, a fost decorată de preşedintele italian cu cea mai înaltă distincţie acordată unui civil. În cadrul unei ceremonii organizate la Palatul Quirinale în urmă cu o săptămână, Roxana a primit ordinul ”Meritul Republicii Italiene” din parea preşedintelui Sergio Mattarella.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bar,
vizita,
infruntare,
premier,
italia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.