Mutare surpriză de la ING. 35.000 de lei instant direct de pe telefon, cu 0% dobândă

Autor: Cristina Bellu Postat la 04 noiembrie 2021 2233 afişări

Mutare surpriză de la ING. 35.000 de lei instant direct de pe telefon, cu 0% dobândă

ING Bank a introdus posibilitatea emiterii cardului de credit direct din online, prin intermediul Home’Bank. Acesta poate fi folosit imediat pentru plată, în cazul în care clienţii băncii optează pentru cardul virtual, potrivit datelor transmise de reprezentanţii ING Bank România.

Varianta virtuală poate fi folosită pentru cumpărăturile online sau poate fi înrolată în ING Pay, Google Pay ori Apple Pay pentru plăţi la POS. Totodată, clienţii pot opta şi pentru cardul de plastic, în funcţie de nevoile lor.

„Perioada pandemiei ne-a arătat cât de necesar este să avem achiziţia produselor de creditare 100% digitală. Creditele de nevoi personale sunt un bun exemplu - peste 60.000 au fost accesate de clienţi prin Home’Bank de la începutul anului. Utilizarea imediată a creditului pentru cumpărături răspunde atât aşteptărilor clienţilor, cât şi ale partenerilor noştri. Împreună cu ING, aceştia pot oferi clienţilor plata în rate fără dobândă a cumpărăturilor , de la 3 până la 24 de rate”, spune Roxana Cristea, Lending Tribe Lead ING Bank România.

Caracteristicile cardului de credit ING Bank România: 45 de zile perioadă de graţie, până la 24 de rate cu 0% dobândă în reţeaua de parteneri şi trei rate fără dobândă oriunde în lume, pentru tranzacţii de peste 500 de lei, cu excepţia ţărilor Iran, Siria, Sudan, Coreea de Nord şi Cuba.

Totodată, clienţii pot accesa de la 1.000 de lei până la 35.000 de lei. În cazul ratelor neachitate, conform planului de eşalonare, dobânda este de 25% pe an.

„În prezent, toate cardurile ING din piaţă totalizează 10 tone de plastic, aşadar încurajăm utilizarea cardului virtual pentru a reduce consumul de plastic, pas cu pas pentru un mediu înconjurător mai sănătos.”, mai spune Roxana Cristea.

Pentru a accesa un card de credit ING Bank, clienţii trebuie să aibă un venit lunar minim de 1.000 de lei, cel puţin un an vechime în muncă şi minim 3 luni vechime la actualul angajator, fără întreruperi mai mari de o lună în ultimul an.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.