Mutare de proporţii uriaşe pe piaţa imobiliară

Postat la 24 mai 2016 449 afişări

Cea mai mare companie din România va reuni într-un nou sediu din Bucureşti toate operaţiunile

Mutare de proporţii uriaşe pe piaţa imobiliară

Grupul Renault, care rulează afaceri de peste 4,5 miliarde de euro în România, are în proiect un sediu unic pentru Bucureşti, cu o suprafaţă de 40.000 de metri pătraţi. Decizia se va lua în două luni.

Groupe Renault Româ­nia, care reuneş­te pe plan local întregul lanţ de activitate, de la proiec­tarea automo­bi­lelor la producţie de maşini, motoare, cutii de viteze, vânzare şi centru lo­gistic, caută un nou sediu pentru a reuni toate birourile sale din Capitală într-o singură locaţie.

Grupul rulează în România afaceri de peste 4,5 miliarde de euro, dintre care Automobile Dacia repre­zintă 4,3 miliarde de euro la nivelul anului 2015.

Potrivit unor informaţii din piaţă, grupul francez trebuie să ia o decizie în cel mult două luni cu privire la clă­direa unde se vor muta în Bucureşti, clă­dire construită de la zero pentru companie.

Pe masa Renault sunt două oferte, una de la omul de afaceri Simon Roth, care vizează construcţia unui nou pro­iect pe B-dul Preciziei, în Militari, aproa­pe de sediul central actual, iar o a doua din partea lui Liviu Tudor, cel mai mare proprietar român de birouri, care deţine proiectul West Gate din vestul Capitalei unde îşi au deja birourile cei de la Renault. 

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mutare-de-proportii-uriase-pe-piata-imobiliara-15365342
15365342
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.