Muammar Kadhafi se teme din ce in ce mai mult de raidurile NATO, ascunzandu-se in spitale

Postat la 27 mai 2011 9 afişări

Liderul Libiei, Muammar Kadhafi, se teme din ce in ce mai mult, iar in cursul noptilor se ascunde in spitale, in contextul raidurilor aeriene NATO, informeaza ziarul The Independent, in editia electronica.

Potrivit serviciului britanic de informatii externe (MI6), liderul libian se ascunde in spitale din Tripoli noaptea, pentru a evita raidurile Aliantei Nord-Atlantice. Kadhafi nu a mai fost vazut in public din 11 mai, iar apropiatii sai nu mai folosesc telefoane mobile pentru a nu fi interceptati. "Incepe sa se contureze imaginea unui om paranoic si a unui regim care simte presiunea dinaintea prabusirii. Este un fugar", afirma surse britanice.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
libia,
spitale,
gaddafi
/actualitate/muammar-kadhafi-se-teme-din-ce-in-ce-mai-mult-de-raidurile-nato-ascunzandu-se-in-spitale-8289746
8289746
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.