Muammar Kadhafi s-ar afla la 100 de kilometri sud-est de Tripoli

Postat la 30 august 2011 9 afişări

Muammar Kadhafi s-ar afla la 100 de kilometri sud-est de Tripoli, la Bani Walid, împreună cu fiii săi Saadi şi Seif al-Islam, a anunţat luni agenţia de presă italiană Ansa, citând "surse diplomatice libiene autorizate".

Localitatea Bani Walid este considerată ca fiind loială colonelului Kadhafi. Un convoi de 60-80 de vehicule a fost semnalat în direcţia acestei localităţi, după ce probabil plecase din Sirt. Bani Walid, care se află în districtul Misrata, este un fief al tribului Warfalla, unul dintre cele mai puternice din ţară şi care are aproximativ un milion de membri. Cu câteva minute înainte, aceleaşi surse au anunţat agenţia Ansa despre sosirea în Algeria a trei dintre copiii colonelului Kadhafi şi a soţiei acestuia, informaţie confirmată ulterior de autorităţile algeriene.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
libia,
sarkozy,
gadaffi,
amenintare,
operatiuni
/actualitate/muammar-kadhafi-s-ar-afla-la-100-de-kilometri-sud-est-de-tripoli-8670963
8670963
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.