Motivul pentru care telefonul vi se poate opri săptămâna aceasta

Postat la 19 ianuarie 2016 800 afişări

Motivul pentru care telefonul vi se poate opri săptămâna aceasta
Aplicatiile pot fi afectate, la fel si bateria care s-ar putea epuiza mult mai rapid. Iata ce trebuie sa faci.

Utilizatorii de smartphone pot avea probleme cu touchscreen-ul sau cu bateriile care se pot consuma mai rapid decat de obicei. Mai mult, telefonul se poate inchide total! Iar motivul este frigul de afara.

Dupa viscolul din weekend, meteorologii au anuntat incepand din aceasta dimineata cold galben pentru ger, temperaturile foarte scazute avand consecinte serioase asupra gadgeturilor.

Ce se poate intampla? Bateriile din lithiu contin electroliti lichizi. Cand bateriile ajung la temperatura de inghet a electrolitilor, acestia devin mai grosi si se incetineste viteza cu care ionii pot trece si, astfel, cata energie este produsa. Daca bateria telefonului nu produce suficienta energie, telefonul se stinge.

Cititi mai multe pe www.yoda.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telefon,
oprire,
rapid,
baterie,
aplicatii,
epuizare
/actualitate/motivul-pentru-care-telefonul-vi-se-poate-opri-saptamana-aceasta-14970043
14970043
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.