Motivul pentru care poliţiştii dintr-un judeţ SE TEM să mai folosească vehiculele de serviciu

Postat la 01 aprilie 2019 30 afişări

Poliţiştii dintr-un judeţ se tem să folosească maşinile de sreviciu deoarece acestea nu au CASCO. Problema a fost semnalată de comisarul Marius Ciotău, preşedintele Corpului Naţional al Poliţiştilor (CNP), organizaţia Suceava.

Motivul pentru care poliţiştii dintr-un judeţ SE TEM să mai folosească vehiculele de serviciu

„Dacă un poliţist îşi face treaba ca la carte, trebuie să-şi asume riscuri. Dacă se întâmplă ceva cu maşina poliţiei, el plăteşte şi nu e corect. Ar trebui să fie protejat, nu să fie plimbat pe drum la comisii de cercetare administrativă pentru tamponări. În momentul de faţă 95% din cercetările administrative se bazează pe faptul că poliţistul a tamponat o rablă de Logan”, a declarat Marius Ciotău, citat de Monitorul de Suceava.

 

Astfel, poliţiştii trebuie să scoată bani din buzunar pentru a repara autospecialele implicate în accidente. Mai mult, un poliţist implicat într-un eveniment rutier în timpul serviciului ajunge automat în faţa unei comisii de disciplină.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politisti,
folosire,
temeri,
serviciu,
vehicule

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.