Motivul îngrijorător care a dus la DISPARIŢIA a mai multe ORAŞE din Rusia

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 19 decembrie 2017 172 afişări

Mulţi istorici investighează motivele pentru care oraşe importante din antichitate au dispărut. Fenomenul nu este însă rezervat trecutului, ci se întâmplă ca şi în prezent unele oraşe să fie pur şi simplu abandonate de locuitori.

Motivul îngrijorător care a dus la DISPARIŢIA a mai multe ORAŞE din Rusia

Numai în Rusia, sunt sute de orăşele care au fost abandonate pe parcursul ultimelor două decenii.Sute de mii de oameni au rămas fără locuri de muncă, aşa că şi-au abandonat locuinţele aflate în oraşele în care industria care le susţinea s-a prăbuşit, relatează BBC.

 

Iar situaţia este departe de a se îmbunătăţi: alte circa 300 de orăşele se află în pericol de a fi abandonate. Pot fi salvate?

În vara lui 1976, locuitorii din orăşelul minier Kadykchan, aflat în Estul Îndepărtat, mergeau la film pentru a urmări un film.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.