Unul dintre cei mai mari touroperatori din Turcia s-a lansat pe piaţa din România

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 18 decembrie 2017 632 afişări

Need Tour, tour operator cu renume în Turcia s-a lansat pe piaţa de turism din România şi a prezentat în faţa a 300 de parteneri noutăţile şi planurile sale.

Unul dintre cei mai mari touroperatori din Turcia s-a lansat pe piaţa din România

Need Tour oferă pachete exclusiviste şi corporate dar şi produse pentru segmentul mid-level, cu ajutorul unei echipe de profesionişti cu peste 10 ani de experienţă în turismul din zona balcanică.

Compania estimează că în 2018 peste 12.000 de clienţi vor ajunge în Turcia prin patru curse charter, ce vor decola săptămânal din Bucureşti, Cluj, Oradea şi Suceava, şi peste 3.000 cu pachete individuale.

"Alături de o companie internaţională de asigurări ne dorim ca, din 2018, toate pachetele pe care le punem la dispoziţia partenerilor noştri să poată include o soluţie de asigurare de tip INSO, care să protejeze fiecare pachet împotriva insolvenţei. Ne propunem şi facem toate demersurile care ţin de noi pentru a găsi o modalitate de a oferi agenţiei revânzătoare partenere şi clientului final acoperire în caz de insolvenţă/faliment”, a explicat Aytac Acikgoz, co-fondator si Director Departament Dezvoltare, Need Tour România.

"Pentru 2018, credem că destinaţia preferată a Românilor va fi Belek, care oferă condiţii excepţionale atât pentru segmentul luxury, cât şi pentru familii”, a subliniat Mihaela Crăciun, general manager Need Tour România.

Need Tour este îndeosebi specializată în incoming în Antalya, Kusadasi, Bodrum şi Marmaris.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.