Veste proastă pentru români. Ce se întâmplă cu zilele de muncă dintre Crăciun şi Revelion

Postat la 19 decembrie 2017 477 afişări

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat, pe Facebook, că 27, 28 şi 29 decembrie nu vor fi zile libere, precizând că ministerul nu a elaborat vreo hotărâre în acest sens şi că zilele acestea sunt importante pentru ordonatorii de credite, care trebuie să închidă anul bugetar.

Veste proastă pentru români. Ce se întâmplă cu zilele de muncă dintre Crăciun şi Revelion

„27,28,29 decembrie NU vor fi zile libere! Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale nu a elaborat vreo hotărâre de guvern in acest sens şi nici nu intenţionează sa o facă", a scris, marţi, pe pagina sa de Facebook, ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale.

Lia Olguţa Vasilescu a precizat că aceste zile sunt foarte importante pentru ordonatorii de credite, care trebuie sa închidă anul bugetar, şi este necesar ca Trezoreria să lucreze.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
munca,
craciun,
revelion,
romani,
refuz,
credite,
elaborare,
facebook

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.