Biroul permanent a stabilit programul deputaţilor: Dezbateri în plen de la 09:00 la 21:00

Postat la 18 decembrie 2017 39 afişări

Biroul permanent a decis, luni, ca până la sfârşitul săptămânii deputaţii să lucreze, în prima parte a zilei în plenul Camerei, urmând ca a doua parte a zilei să fie dedicată dezbaterii bugetului de stat pentru anul 2018 şi celui privind asigurările sociale, a declarat deputatul PSD Ioana Bran.

Biroul permanent a stabilit programul deputaţilor: Dezbateri în plen de la 09:00 la 21:00

„Deputaţii vor lucra în plenul Camerei Deputaţilor începând cu ora 09:00 şi până la ora 12:30, iar de la 14:00 la 21:00 vor avea loc şedinţele plenului reunit al Parlamentului, unde se vor dezbate legea bugetului de stat pentru anul 2018 şi cea a asigurărilor sociale”, a declarat secretarul PSD al Camerei Deputaţilor Ioana Bran, la finalul şedinţei Biroului Permanent.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.