Motivul incredibil pentru care un elveţian s-a mutat în România, ”o ţară plină de infractori”

Postat la 20 februarie 2016 1062 afişări

Un elveţian a luat hotărârea de a se muta în România după ce s-a îndrăgostit de o româncă într-o vacanţă în Italia.

Motivul incredibil pentru care un elveţian s-a mutat în România, ”o ţară plină de infractori”

 ”Ai înnebunit? Te duci într-o ţară în curs de dezvoltare plină de infractori?”, l-ar fi certat fiul său, însă bărbatul a decis să îşi urmeze inima.

”M-am îndrăgostit de o româncă”, spune bărbatul de 57 de ani, explicând că femeia este psiholog, iar din motivul că nu cunoaşte limba germană nu ar fi putut să se integreze pe piaţa muncii din Elveţia.

Daniel Walti a renunţat la funcţia de director de marketing al unui concern auto din Elveţia şi s-a mutat la Timişoara. A fost angajat rapid în departamentul IT al unui importator auto german.

El spune că este uşor să îţi găseşti de muncă în România dacă ştii câteva limbi străine şi că se simte totuşi că ţara a fost comunistă. Un lucru foarte uimitor pentru el este supunerea angajaţilor faţă de şefi, care trebuie să ceară aprobarea superiorului pentru orice.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/motivul-incredibil-pentru-care-un-elvetian-s-a-mutat-in-romania-o-tara-plina-de-infractori-15081660
15081660
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.