Romanii au talent 2016: O tanara cu probleme de vedere i-a emotionat pana la lacrimi pe cei 4 jurati - VIDEO

Postat la 20 februarie 2016 1087 afişări

Romanii au talent 2016: O tanara cu probleme de vedere i-a emotionat pana la lacrimi pe cei 4 jurati - VIDEO

Romanii au talent, cel mai tare show din istoria televiziunii, a adus divertismentul la cel mai inalt nivel. Au fost insa si momente memorabile si pline de emotie.

Profund impresionat de o tanara cu deficiente de vedere, Florin Calinescu a luat cea mai importanta decizie a sezonului si a trimis-o in semifinala.

Show-ul exploziv a starnit in sufletele juratilor fel de fel de emotii: de la ras, la plans si de la agonie, la extaz. De departe, cel mai miscator moment al serii a fost cantecul Elenei Badut - o tanara de 28 de ani, cu deficiente de vedere. Florin Calinescu a trimis-o direct in semifinala, dupa ce a apasat butonul de aur.

Andi Moisescu: "Unul din cele mai frumoase momente din intreaga ei existenta..."

Cititi mai multe pe www.stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/romanii-au-talent-2016-o-tanara-cu-probleme-de-vedere-i-a-emotionat-pana-la-lacrimi-pe-cei-4-jurati-video-15081575
15081575
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.