Motivul incredibil pentru care un bucătar de top închide restaurantul cotat Michelin

Autor: Laura Buciu Postat la 06 decembrie 2022 50 afişări

Motivul incredibil pentru care un bucătar de top închide restaurantul cotat Michelin

Mark Sebastian Fisher, bucătar de top, închide restaurantul cotat Michelin după ce şi-a pierdut simţul gustului şi al mirosului după ce a făcut COVID-19, potrivit Daily Mail.

Mark Sebastian Fisher nu poate gusta personal preparatele înainte de a-şi servi clienţii, deoarece nu mmai poate spune cât de bune sau cât de rele sunt. El trebuie să o roage pe soţia sa, Michelle, sau pe angajaţi să o facă în locul lui.

Acum, Sebastians Restaurant With Rooms, din Oswestry, Shropshire, se va închide. Ultimele mese vor fi servite aici în ajunul Anului Nou.

Sebastians s-a bucurat de două AA Rosettes, două furculiţe în ghidul Michelin, locuri râvnite în ghidurile culinare, inclusiv The Good Food Guide şi recenzii de cinci stele pe Trip Advisor.

„Mi-am pierdut tot simţul gustului şi al mirosului din cauza Covid şi acum mă bazez pe alţi membri ai familiei şi pe personal înainte de a oferi mâncarea”, a spus el.

El şi soţia sa, Michelle, au decis că este timpul să se retragă, dar pensiunea va continua să funcţioneze.

„Suntem aici de 33 de ani, iar eu voi împlini 55 de ani anul viitor”, a spus Mark, care a urmat cursuri cu bucătari de top în Franţa şi Elveţia.

„Cei trei copii ai noştri au fost nevoiţi să lucreze aici, practic de când s-au născut, şi se află într-un moment în care toţi au slujbe cu normă întreagă, iar noi vrem ca ei să plece şi să îşi facă propriul lor drum”, a spus Mark.

El a spus că există o şansă ca restaurantul să se redeschidă la o dată ulterioară, dar deocamdată este timpul ca activitatea să încetinească.

În prezent, Sebastians este complet rezervat până la sfârşitul anului şi are o listă de aşteptare de aproximativ 150 de persoane.

Începând de Anul Nou, restaurantul va oferi doar cazare şi mic dejun.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucătar,
michelin,
covid

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.