Mormântul scufundat. Imagini din interiorul epavei Costa Concordia

Postat la 15 iulie 2014 44 afişări

Operaţiunea fără precedent de ranfluare a pachebotului Costa Concordia, al cărui naufragiu pe Insula Giglio, în Toscana, s-a soldat cu 32 de morţi în 2012, a început luni, aşa cum era prevăzut, şi urmează să dureze cel puţin până în weekend. Imaginile din interior scot la iveală încăperile sinistre ale navei, neatinse de mai mult de doi ani.

Mormântul scufundat. Imagini din interiorul epavei Costa Concordia

 Pachebotul Costa Concordia, al cărui naufragiu pe Insula Giglio, în Toscana, s-a soldat cu 32 de morţi în 2012, a reînceput să plutească, aceasta fiind prima etapă decisivă a ranfluării sale, a anunţat luni Franco Porcellacchia, unul dintre inginerii responsabili cu operaţiunea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mormantul-scufundat-imagini-din-interiorul-epavei-costa-concordia-12934987
12934987
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.