Monica Pop cere explicaţii: Cum e cu ţările cu populaţia vaccinată, dar cu număr imens de infectări?

Postat la 15 decembrie 2021 1591 afişări

Monica Pop cere explicaţii: Cum e cu ţările cu populaţia vaccinată, dar cu număr imens de infectări?

Medicul Monica Pop solicită ca autorităţile din România să explice de ce apar noi cazuri de infecţii cu SARS‑CoV‑2 în ţările în care o mare parte din populaţie este vaccinată.

„De ce nu ieşiţi să explicaţi? Populaţia plătitoare de dări şi asigurări, inclusiv salariile voastre, trebuie informată!

Cum e cu ţările cu mai toată populaţia vaccinată, dar cu număr imens de infectări, zeci de mii, care tot creşte zilnic?”, susţine Monica Pop.

Medicul mai precizează că noile cazuri care apar în ţările respective ar fi „de la vaccinaţi”.

„Sutele de mii de noi infectări de acolo sunt, deci, clar, de la vaccinaţi, dacă populaţia e vaccinată în mare proporţie, nu? Atunci? Iar la noi, cu mult mai puţin vaccinaţi, număr de nou infectaţi şi decese este în mare scădere”, scrie medicul oftalmolog. 

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
populatie,
monica pop

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.