Moneda naţională se depreciază miercuri dimineaţă pe piaţa interbancară

Postat la 01 februarie 2017 101 afişări

Moneda naţională s-a depreciat miercuri dimineaţă pe piaţa interbancară, la ora 09.30 cursul fiind în creştere cu aproape 0,4%, la 4,52 lei/euro.

Moneda naţională se depreciază miercuri dimineaţă pe piaţa interbancară

Mai mult, leul s-a depreciat şi faţă de moneda americană, cursul pe piaţa interbancară urcând cu 0,5%, la 4,19 lei/dolar.

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat marţi un curs oficial de 4,5038 lei/euro, în creştere cu 0,07%, şi de 4,2072 lei/dolar, în scădere cu 0,1%.

Guvernul a adoptat în şedinţa de marţi seară proiectul de lege privind graţierea şi unul privind modificarea legii 254/2013 privind executarea pedepselor, dar şi ordonanţa de urgenţă privind modificarea Codurilor penale. Potrivit anunţului din Monitorul Oficial, Ordonanţa intră în vigoare odată cu publicarea sa, cu excepţia articolului 1, care va intra în vigoare la 10 zile de la publicare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.