Se pregăteşte legea "Primul salariu". Cum poţi câştiga 2.500 lei pe lună

Postat la 01 februarie 2017 200 afişări

Programul "Primul salariu", prevăzut în programul de guvernare al alianţei PSD-ALDE, va fi gata pană la finalul lunii iunie, potrivit repre­zen­tanţilor Ministerului Muncii.

Se pregăteşte legea "Primul salariu". Cum poţi câştiga 2.500 lei pe lună

"Programul "Primul salariu"  are în vedere stimularea tinerilor absolvenţi de­ţinători ai unei licenţe de învăţămant superior acreditat, prin garantarea unui salariu de încadrare de 2.500 lei brut timp de trei ani şi prin subvenţionarea an­­ga­ja­torului cu 50% din cheltuiala sa­la­rială, cu menţinerea angajării timp de 5 ani", au transmis reprezentanţii Minis­te­rului Muncii în urma unei solicitări a ZF.

Potrivit datelor din programul de guvernare, acest program ar urma să încurajeze inserţia tinerilor pe piaţa muncii şi va avea ca beneficiari 40.000 de absolvenţi anual. Impactul bugetar estimat este de 180 de milioane de euro pe an, iar durata programului va fi de patru ani.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.