Mona Pivniceru şi-a dat demisia din CSM

Postat la 08 august 2012 10 afişări

Judecătoarea Mona Pivniceru - reprezentanta magistraţilor instanţei supreme în Consiliul Superior al Magistraturii - şi-a dat demisia, miercuri, din funcţia de membru al CSM, demersul survenind propunerii premierului Victor Ponta de a o numi ministru al Justiţiei. Mona Pivniceru şi-a dat demisia din funcţia de membru ales în Consiliul Superior al Magistraturii (CSM).

Plenul CSM urmează să ia în discuţie demisia lui Pivniceru în şedinţa plenului stabilită deja pentru data de 20 august. În urma acceptării demisiei, Pivniceru se va întoarce la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, de unde ar putea fi detaşată pentru funcţia de ministru al Justiţiei. Mona Pivniceru a declarat, miercuri, la intrarea în sediul CSM, că activitatea Guvernului este exclusiv administrativă, precizând că puterea judecătorească şi cea executivă sunt separate constituţional.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
numire,
ministru,
justitie,
mona pivniceru,
demisie,
csm
/actualitate/mona-pivniceru-si-a-dat-demisia-din-csm-9931225
9931225
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.