Moment istoric: Simona Halep foarte aproape de o nouă victorie importantă

Postat la 03 aprilie 2018 125 afişări

Simona Halep e pe punctul de a aduna peste 23 de milioane de dolari din premii, putând realiza această performanţă fabuloasă chiar la următorul turneu.

Moment istoric: Simona Halep foarte aproape de o nouă victorie importantă

Halep este la un pas de a trece bariera celor 23 de milioane de dolari - premii brute câştigate din tenis! Simona va depăşi acest prag impresionant dacă se va califica în semifinalele turneului Premier de la Stuttgart (23 - 29 aprilie). Competiţia sponsorizată de Porsche va fi prima pe care constănţeanca o va ataca în sezonul pe zgură.

Simona a acumulat din tenis 22.974.818 de dolari, numai în acest an adunând 2,23 milioane de dolari. Practic, Halep trebuie să-şi egaleze performanţa atinsă anul trecut la Stuttgart pentru a depăşi graniţa celor 23 de milioane. Prezenţa în careul de aşi este răsplătită cu 38.000 de dolari, aşa că eleva lui Darren Cahill ar putea ajunge la un total de 23.012.000, bani câştigaţi din sportul alb.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.