Mohamed ElBaradei, favorit in cursa prezidentiala din Egipt, conform unui sondaj controversat

Postat la 21 iulie 2011 7 afişări

Mohamed ElBaradei este favorit in cursa prezidentiala din Egipt, conform unui sondaj de opinie realizat pe Facebook la cererea armatei.

Studiul a fost realizat luna trecuta pe site-ul de socializare. Fostul director al Agentiei Internationale a Energiei Atomice (AIEA) si laureat al Premiului Nobel pentru Pace a obtinut 25 la suta din voturile celor 267.000 de persoane care au participat la sondaj. Intelectualul islamist Mohamed Selim al-Awa se claseaza pe locul doi, cu 17 la suta din intentiile de vot, fiind urmat de Ayman Nour, cu 13 la suta. Sondajul comandat de Consiliul Suprem al Fortelor Armate (CSFA) a fost criticat pentru lipsa de reprezentativitate, in conditiile in care cei mai multi dintre cei 85 de milioane de egipteni nu au acces la Internet.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
egipt,
elbaradei,
alegeri,
presedintie,
sondaj
/actualitate/mohamed-elbaradei-favorit-in-cursa-prezidentiala-din-egipt-conform-unui-sondaj-controversat-8511239
8511239
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.