Modul inedit în care o bunică a folosit geanta Louis Vuitton de 1.100 dolari primită de la fiul ei

Postat la 11 aprilie 2017 805 afişări

Modul inedit în care o bunică a folosit geanta Louis Vuitton de 1.100 dolari primită de la fiul ei

O postare în social media (pe reţeaua socială Dcard) în care o bunică din Taiwan folosea o geantă Louis Vuitton pentru a transporta peşte a devenit virală, potrivit BBC. În postare (publicată în chineză), fiul ei spune că bunica nu realizase că noua ei geantă era un iconic Louis Vuitton şi l-a umplut cu cumpărături, inclusiv cu peşte proaspăt.

După cum spune el, bunica descoperise că noua geantă era rezistentă la apă, dar cam grea. Geanta, model ”Nerverfull” este apreciată în toată lumea şi se vinde cu un preţ de 1.110 dolari. Explicaţiile sunt oferite de fiul ei: bunica lui folosea aceeaşi geantă de foarte mulţi ani şi a vrut să-i ofere drept cadou una scumpă. Recunoaşte că a rămas fără cuvinte când a văzut poza în care îi arăta că foloseşte poza la cumpărături, dar a decis să nu îi spună de greşeala făcută după ce a văzut cât de fericită era. Postarea a strâns peste 31.000 de likeuri.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.