Mitt Romney are un uşor avantaj în faţa lui Barack Obama în cursa pentru Casa Albă

Postat la 15 mai 2012 14 afişări

Mitt Romney, care va fi probabil candidatul republican la prezidenţialele din SUA, are un uşor avantaj în faţa preşedintelui Barack Obama în cursa pentru Casa Albă, potrivit unui sondaj CBS News/New York Times, relatează CBS News.

Conform sondajului realizat în perioada 11-13 mai pe un eşantion de 615 adulţi din toată ţara, 46 la sută dintre alegătorii înregistraţi l-ar vota pe Romney, iar 43 la sută ar opta pentru Obama. Avantajul lui Romney se încadrează însă în marja de eroare a sondajului, de plus sau minus patru puncte procentuale.

Un total de 62 la sută dintre respondenţi au citat economia drept cel mai important subiect în alegerile prezidenţiale. Îngrijorările privind deficitul bugetar se clasează pe un distant loc al doilea cu 11 procente, urmate de sănătate cu 9 la sută. Şapte la sută au ales căsătoriile între persoane de acelaşi sex, 4 la sută au citat politica externă şi 2 la sută au ales imigraţia.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
obama,
alegeri,
prezidentiale,
romney
/actualitate/mitt-romney-are-un-usor-avantaj-in-fata-lui-barack-obama-in-cursa-pentru-casa-alba-9627538
9627538
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.